Kurs som julegave

Ønsker du å kjøpe et kurs i julegave? Noen som nylig har fått seg valp, eller kanskje har en voksen hund som trenger bedre lydighet?

De som gir et kurs i julegave kan velge mellom valpekurs, grunnkurs ellerhverdagslydighet på en av våre vanlige oppstarter fra januar til mai 2016. Kursene holdes i Drammen og Lier. 

Da kan du kjøpe dette kurset og få 20% rabatt på et standardkurs ved bestilling innen 20. desember 2015. For å få denne rabatten forutsetter det at kurset på forhånd blir betalt med kort. Normalt koster kurset 2.100 kroner - her får du 420 kroner rabatt = 1.680 kroner. Noen få dager etter at kurset er kjøpt vil du få tilsendt et pent gavekort på e-post med en rabattkode som brukes ved bestilling av kurset. Ved evt. avmelding etter bestilling må vi holde tilbake 10% for å dekke våre kostnader.

Ønsker du ikke å betale for kurset på forhånd kan du kontakte oss på mail: buskerud@oslo-hundeskole.no og få en rabattkode med 10% rabatt som kan brukes ved bestilling av kurs. Du vil da få rabattkoden på en pent gavekort på e-post.

Har du noen flere spørsmål er det bare å ta kontakt med oss!
Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.
Samarbeidspartnere
p-2 p-1 p-3