Agility weekendkurs

Agility er et morsomt og lærerikt helgekurs for hund og eier i Kjørboparken, Sandvika.

Lørdag og søndag kl.10.00-15.00 er vi aktive hele tiden og skjønner fort hvorfor dette kurset gir mersmak til agility. Siste sjanse til å være med i treningsgruppen søndager fra 3.desember kl.19.00 - 21.00 innendørs i Lommedalen rideklubb. med instruktør som kan motivere deg og hunden gjennom agilitybanen. Det er mange hinder og utfordringer som skal mestres av alle.

Agility er et veldig populært kurs for familiehunden. Savner du å gjøre noe morsomt og lærerikt sammen med hunden din? Dette er et introduksjonskurs i agility med fokus på hindersikkerhet og god kontrolltrening. Tempoet til hunden vil øke når hund og eier har bedre kontroll på banen. Vi bruker god tid og er nøye på innlæring. Da blir det morsommere! 

Visste du at vi har våre egne agilityklubber som trener 1 dag i uken på kursplassen i Kjørpoparken ved Politiet fra vårparten og til utpå høsten kommer mot kong vinter

? Vi har egen gruppe med fokus på agility som aktivitet og tilskudd i hverdagen og kan tilby muligheter for de som vil konkurrere. Vi ønsker et positivt miljø med fokus på godt samhold på det nivået du ønsker.

"Agility er en hinderløype med hund. Hunden skal hoppe over, løpe gjennom eller balansere over en rekke ulike hinder. Dette ligner på mange måter utfordringer de kan møte ute i naturen, noe de synes er morsomt. Sporten kommer opprinnelig fra England, med utspring i fra hestesporten. Agility betyr rask og lett bevegelig. Her får hunden og eier prøvd seg på banen med fokus på trygghet og læring."

Logg inn

E-postadresse
Passord
Samarbeidspartnere
p-2 p-1 p-3