- et arrangement under Gründerdagene på Lillehammer den 17.- 21. oktober.

Den 20. oktober er det duket for årets mest innovative dag. Dagen starter med Våg & Vinn konferansen på Høgskolen i Lillehammer med temaet «Å våge for å vinne» - en av forutsetningene for innovasjon. Er du gründer, jobber i næringslivet eller student med interesse for entreprenørskap vil du få anledning til å møte mange spennende bidragsytere. 

På konferansen velger du mellom tre forskjellige sesjoner. Sesjon A med Stig Hjerkinn Haug tar for seg kreative prosesser, og hvordan man kan generere flere, gode ideer. I sesjon B møter du Maren Anne Røed, som gjennom en walkshop skal lære deg å lykkes bedre på sikt, gjennom å gjøre feil ofte og raskt. Den siste sesjonen, sesjon C, vil du møte de som våger! Dette er gründerhistorier fra regionen, hvor du møter Kjetil Høye Sviland fra TIMBR, Linn Cecilie Mæhlum fra Ivrig og Supervention og Aina Stormo fra Jesperpus. De to første sesjonene anbefales for gründere og næringsliv, og den siste for studenter. 

Årets Våg & Vinn konferanse arrangeres av Innovasjon Norge Innlandet, Oppland fylkeskommune, Hedmark fylkeskommune, kunnskapsparker og næringshager i regionen i samarbeid med Høgskolen i Lillehammer og Start HiL som lokale arrangører.

På kvelden overtar Gründermiddagen som arrangeres i regi av Start HiL og Næringsforeningen. Årets Gründermiddag har grønn innovasjon som tema, og i tillegg til interessante foredrag får du en tre-retters middag og stand up.

Konferansen og middagen tilbys til følgende priser:

 - Våg & Vinn for næringsliv og gründere*  400
 - Våg & Vinn for studenter     0
 - Gründermiddag for næringsliv og gründere  750
 - Gründermiddag for studenter  300

Påmelding til middagen er nå stengt.

Meld deg på ved å fylle ut skjemaet under. Vel møtt!