Participant
State-of-the-art online registreringssystemer
Ring oss på
+47 23 27 35 27
Kunder
01 / 11
Bristol City Community Trust
Bristol City Community Trust er forcusert på å forbedre livene til menneskene i samfunnet gjennom fotball og læring.
Behov
Bristol City Community Trust organiserer flere arrangementer gjennom året der deltakere er nødt til å betale for å delta. Disse arrangementene kan inkludere trenerkurs eller spillerutviklingssesjoner. Før tok Trust imot påmeldinger over telefon, mail eller ved personlig oppmøte. De ønsket å administrere arrangementene sine mer effektivt ved å bruke online teknologi.
Resultat
Ved å jobbe tett med Trust-teamet lagde vi en plan for å møte deres krav til administrasjon og planlegging. Dette inkluderte å sørge for en sømløs branding opplevelse så alt med løsningen ville være i tråd med Trust sin identitet. Prosjektet var vellykket og ferdig innenfor tiden og budsjettet. Nå kan Trust tilby en rekke arrangementer og kurs gjennom året med online betalinger som gjør det lettere å avholde og administrere arrangementer, samt at det er en enklere løsning for alle som er involvert.
Hva de sier
Amy Kington
Director

"Vi har brukt Participant.no siden mars 2012 og ser på det som eneste system som gjør det mulig for oss å levere vårt brede utvalg av aktiviteter i lokalsamfunnet. Alt var klart og vi tok imot påmeldinger innen to uker etter at vi tok kontakt med Participant.no og jeg var veldig imponert over den plettfrie måten de har blitt integrert inn i vår hjemmeside, www.bristolcitycommunitytrust.org.uk.

Jeg brukte Participant i min tidligere rolle ved Somerset Football Association der det tillot oss å akseptere påmeldinger 24/7 og også til å styrke trenerutdanningsprogrammet vårt ved å redusere mengden administrasjon.

Vårt Participant-system er utrolig viktig for oss og vi kan ikke rose systemet nok!"

Foretrekker du å snakke?

Hvis du ønsker å diskutere våre online registreringssystemer med en representant fra vårt team, ta kontakt på telefon +47 23 27 35 00.
Mer informasjon
Løsninger Kontakt oss
Copyright © LetsReg | Opphavsrett | Betingelser og bruk | Cookies | Personvern | Sitemap | Site Credits | Kontakt oss