Introduksjonskurs til mentalisering og mentaliseringsbasert terapi (MBT) AUGUST 2016


Tid: 18.-20. august 2016
Sted: Grand Hotel, Oslo
Pris NOK: 6 000,00

Dette kurset er nå fullt. Nytt introduksjonskurs settes opp 19.-21. januar 2017 på Grand Hotel i Oslo. Det vil være mulig å melde seg på til dette fra ca august av.


I august 2016 arrangerer Institutt for mentalisering et 3-dagers introduksjonskurs i mentalisering og mentaliseringsbasert terapi. Kurset tilsvarer kurset som tilbys ved Anna Freud Centre med Anthony Bateman og Peter Fonagy. Det gir en grundig innføring i idéhistorisk bakgrunn og forskningsmessig evidens for den aktuelle anvendelsen av og innholdet i begrepet mentalisering, grunnleggende kunnskap om hva som kjennetegner mentaliseringsbasert terapi (MBT), og praktisk trening i å kunne forstå klienter i henhold til MBT og intervenere hensiktsmessig. Det er et klinisk relevant kurs i utgangspunktet beregnet for psykologer og psykiatere.

Kurset har plass til 55 deltakere. Kurset eller tilsvarende er en forutsetning for å søke om deltakelse på videregående kurs og utdannelser ved instituttet.* 

Prisen inkluderer lunsj alle kursdagene.

Undervisere: Professor Finn Skårderud, professor Sigmund Karterud, psykologspesialist Bente Sommerfeldt, 
psykologspesialist Kari Lossius (Bergensklinikkene), psykologspesialist Nina Arefjord (Bergensklinikkene).

Tider: Torsdag og fredag 09:0016:00, lørdag 09:0014:00

Overnatting: Valgfritt, dekkes ikke av kursavgift.  
Kursdeltakere inntil et visst antall får rabattert pris på rom hos Grand Hotel 18.-20. august. Dersom dette er ønskelig, ta kontakt på mentalisering.no@gmail.com.

Program: Program introkurs august 2016

Kurset er godkjent som 16 timers valgfritt kurs for leger i spesialisering og spesialistenes etterutdanning, og som 16 timers vedlikeholdsaktivitet av Norsk Psykologforening. Det er også godkjent av Norsk Sykepleierforening.

*Videregående kurs er MBT-I, MBT-G og MBT-M.



Betingelser for bestilling

Vi har bindende påmelding. Avbestillingsgebyret er 500 NOK hvis ikke annet er oppgitt. Avbestillingsfristen er inntil fire uker før kursstart, hvis ikke annet er oppgitt. Når det er mindre enn fire uker til kursstart, kan man kun endre navn på deltaker dersom man finner en erstatter. Vi refunderer dessverre ikke ved sykdom. Vi har ikke grupperabatt.


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.