Kollektivkonferansen 2017

Kollektivkonferansen 2017 - Individuelle reiser – kollektive løsninger

Solveig Kloppen skal guide oss trygt gjennom årets konferanse, som er fullspekket av inspirerende foredrag. Vi skal se nærmere på:

Fremtiden og kollektivtrafikken
Hvilke forandringer står kollektivbransjen overfor? Hør blant annet om «Fremtidens 10 viktigste tendenser» når Lise Tangen Hansen, som er ekspert på brennhete forbrukertrender, skal gi oss et innblikk i  implikasjonene for Kollektivbransjen.

De reisende i fokus
De reisende etterspør løsninger som er lettvinte og tilpasset deres behov. Ingvild Moen og Olav Mellingsæter skal bidra med et sprudlende innlegg som handler om hvilke muligheter ny teknologi og sosiale medier kan gi oss – når vi setter kunden i fokus. Franske Wizway skal fortelle oss om sine smarte billetteringsløsninger, som gjør reisen enklere for kunden!

Innovative tiltak
Vi har invitert innleggsholdere som skal bidra med nye perspektiver på fremtidens transport. Her kommer blant annet Nordjyllands Trafikselskab for å presentere sin versjon av kombinert mobilitet, som er tilpasset reisebehovet i distriktene.   

Fra ide til utvikling
I tråd med fjorårets konferanse, har vi igjen funnet en innleggsholder som kan gi konferansedeltakerne en gave med hjem – i form av nye tanker og konkrete verktøy. Gå ikke glipp av denne unike introduksjonen til «Google sprint» metoden, som du kan ta med deg hjem til din bedrift og anvende NÅ!

Kom sammen med kollegaer på tvers av bransjen
I forlengelse av konferansen - fra kl 17:10 - holder vi i år en kollektiv sammenkomst i Kulturhusets lokaler i Youngsgate 6, like ved Oslo Kongressenter. En flott mulighet til å treffe kollegaer fra hele kollektivbransjen! (særskilt påmelding)


 

Registreringsskjema